Menu
Your Cart

Despre noi

Echipa Aspirator-unghii.ro

Numar telefon / Whatsapp - 0727549529

Aspirator-unghii.ro - un site cu cea mai mare diversitate de modele de aspiratoare praf unghii

     Suntem relativ noi pe piata insa tineri, ambitiosi si dornici de a ne face cunoscuti prin produsele de calitate oferite la preturi foarte bune.

     Fiecare client este important pentru noi, cautam constant sa imbunatatim preturile produselor noastre si costurile de transport in conditiile in care toate preturile din piata cresc , noi reusim sa le coboram tocmai pentru ca dorim sa legam relatii de lunga durata cu actualii si viitorii nostri clienti. Din aceasta cauza colaboram cu multi furnizori externi si firme de curierat pentru a avea cele mai bune produse la costuri de transport minime.

      Produsele noastre sunt destinate in proportie de 80 % Manichiuristelor cu experienta si Saloanelor Profesionale iar 20 % pentru persoanele care doresc sa isi execute singure manichiura / intretinerea unghiilor in regim Hobby.

     Intotdeauna cautam sa venim in intampinarea nevoilor clientelor noastre si datorita acestui lucru ne diversificam constant gama de produse. Ca un fapt divers, am plecat in primul an de la deschiderea site-ului cu gama de geluri si oje plus vreo 10 modele adunate ( freze, lampi uv , sterilizatoare si aspiratoare) iar in al 3-lea an am ajuns deja la peste 70 modele diferite de lampi, freze, aspiratoare si sterilizatoare. Aceasta diversificare este dovada ca dumneavoastra apreciati munca depusa de noi prin calitatea si preturile produselor oferite si ne incurajati pe viitor sa continuam in aceasta directie. 

     Va multumim pentru ca ne acordati incredere si speram sa nu va dezamagim niciodata.