Menu
Your Cart

Cum cumpar?

 

Procedura de cumparare


Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe aspirator-unghii.ro,  este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
                - identificarea si comandarea produselor
                - inregistrarea dvs. ca Utilizator sau ca Invitat al aspirator-unghii.ro
                - efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza online, numerar la livrare sau cu OP, costul final va contine pretul produsului comandat, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG448/2005.

- livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de manualul de utilizare si de certificatul de garantie

                                   COMANDA PRODUSELOR:

 In vederea comandarii produselor de pe site-ul aspirator-unghii.ro persoana interesata trebuie sa acceseze site-ul mai sus prevazut.

In vedere plasarii comenzii clientul va selecta produsele pe care doreste sa le achizitioneze adaugandu-le in cosul de cumparaturi.

In vederea finalizarii comenzii clientul trebuie sa completeze formularul destinat acestei etape, apoi sa selecteze butonul "Plaseaza comanda".

Preluarea comenzii consta in operatiuni interne desfasurate in vederea comunicarii si desfasurarii in conditii optime a departamentelor responsabile.

Comenzile se preiau in functie de data la care au fost plasate.

!Important: prin preluarea comenzii nu se intelege livrarea comenzii.

Ulterior preluarii comenzii, aceasta este transmisa (comunicata) departamentului responsabil in vederea identificarii, selectării, ambalarii produselor ce fac obiectul comenzii.

Dupa ce produsele au fost indentificate, selectate, ambalate acestea sunt transmise spre livrare curierului conform comenzii plasate.

Procedeul privind identificarea, selectarea si ambalarea produselor (in vederea transmiterii curierului-colet) ce fac obiectul comenzii se efectueaza in 1-3 zile lucratoare, de la preluarea comenzii.

Aspirator-unghii.ro a depus toate eforturile pentru a afisa culorile produselor cat mai realist posibil. Cu toate acestea, culoarea articolelor care se afiseaza pe ecran poate suferi modificari, in functie de calitatea dispozitivului de pe care se vizualizeaza produsul. Prin urmare, aspirator-unghii.ro nu poate garanta ca, culorile care apar pe monitor sunt o reprezentare fidela a culorilor reale.
              Produsele pentru care nu poate fi selectata culoarea vor fi livrate in functie de culoarea disponibila pe stoc la momentul livrarii.

 

                LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei se realizeaza in termen de 1-3 zile lucratoare de la identificarea, selectarea si ambalarea produselor.

Comenzile nu se cumuleaza, fiecare comanda plasata este de sine statatoare. Nu se pot plasa mai multe comenzi, iar ulterior sa se cumuleze.

Termenele de livrare prevazute la prezenta sectiune pot suferi modificari datorita interventiei unor factori obiectivi ce nu tin de vointa vanzatorului, astfel pot exista intarzieri din diverse motive precum (fara a se limita la acestea): sarbatorile legale, conditiile meteo nefavorabile, perioadele de reduceri,  perioadele aglomerate, problemele tehnice intervenite independent de vointa vanzatorului, etc. 

 

COMENZI TELEFONICE

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe aspirator-unghii.ro sunteti de acord cu forma de comunicare ( prin e-mail sau telefonica) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.

Plasarea comenzilor telefonice se realizeaza pe propria raspundere. PAUN COSTEL PFA nu este raspunzator pentru eventualele erori/neintelegeri privind adresa, numar de telefon, produse, nuante de culori etc.

ANULARE COMENZII:

Exista situatii in care o comanda nu poate fi livrata clientului,  din diverse motive (produs indisponibil, nerespectarea kiturilor, date livrare incomplete/incorecte etc.). In acest caz, clientul este contactat telefonic de catre un reprezentant Call Center. In cazul in care clientul nu raspunde la telefon, atunci va primi instiintare in scris, printr-un e-mail, cu situatia in cauza si solicitarea de raspuns. In cazul in care clientul nu ne contacteaza in termen de 48 ore (2 zile lucratoare),  printr-un reply la mailul de instiintare sau telefonic la 0727 549 529 (de luni-vineri, intre 9:00-16:30), comanda este anulata automat in sistem.

De asemenea si clientul poate beneficia de dreptul privind anularea comenzii, in situatia in care aduce la cunostinta vanzatorului intentia sa, inainte de incheierea contractului.

Clientul poate anula comada in situatia in care acesta informeaza vanzatorul despre intentia sa inainte de predarea comenzii curierului in vederea transportului.

PRETUL :

Preturile produselor sunt exprimate in RON.

Pretul final platit de catre client este format din pretul de achizitie al produsului  la care se adauga costul de transport. PAUN COSTEL PFA  nu percepe nicio alta taxa suplimentara. Toate produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil. Voucherele sau alte modalitati de fidelizare nu sunt transferabile si nu pot fi cumulate.

               Taxa de transport se calculeaza la suma efectiv platita,

Pretul de transport va fi afisat la fiecare comanda in parte, in cadrul sectiunii "Finalizeaza comanda’’.

Preturile sunt valabile incepand cu publicarea acestora, cu exceptia cazurilor in care există erori materiale,  in special dar fara a se limita la acestea,  in cazul preturilor care au fost afisate cu greseli evidente, semnificativ diferite de valoarea de comercializare sau cele afisate din cauza unei erori de sistem.

In acest caz, vanzatorul nu este obligat sa livreze produsul la pretul eronat. Vanzatorul va informa clientul referitor la acest aspect si va oferi livrarea produsului/produselor la pretul real.

 

            Descrierea si returnarea produselor

    Aspirator-unghii.ro  depune toate eforturile pentru ca informatiile prezentate pe website sa fie cat se poate de precise. Cu toate acestea, aspirator-unghii.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de aspirator-unghii.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe website, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a website-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

            Dispozitii generale aplicabile returului produselor

    In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept, aveti obligatia de a returna produsele intr-o stare care sa permita repunerea lor in vanzare (nedeteriorat, cu accesoriile aferente, prospecte, in starea in care a fost livrat , cu mostrele si gratuitatile livrate odata cu produsul  etc), in termen de 14 zile calendaristice de la data la care Cumparatorul intra in posesia fizica a produselor.

                            Produsele exceptate de la exercitarea dreptului legal de retragere

    Consumatorul nu poate returna produsele achizitionate:

- produsele care au fost personalizate;

- produsele care nu mai pot fi reutilizate din motive de igiena sau protectie a sanatatii (de exemplu: produsele de ingrijire, care au fost desigilate etc).

             Returnarea coletului prin curier

    Cumparatorul sau destinatarul Comenzii, care doreste sa-si exercite dreptul de retragere, returnand produsul prin curier, trebuie sa trimita coletul cu confirmare de primire la Paun Costel PFA, adresa - Bd. Voluntari , nr. 43, oras Voluntari, jud Ilfov, CP 077191

    Atunci cand Cumparatorul/Destinatarul Comenzii nu demonstreaza ca a predat efectiv produsul unui transportator conform celor de mai sus, toate riscurile legate de returnarea produsului sunt in sarcina Cumparatorului sau a destinatarului Comenzii.