Menu
Your Cart

Cum platesc?

Dupa ce veti plasa comanda, un reprezentant de vanzari Paun Costel PFA  va lua legatura cu dumneavoastra pentru confirmarea comenzii.

 

Plata produselor pe www.aspirator-unghii.ro se poate realiza prin mai multe metode :

 

1.                   plata online cu cardul bancar

2.                   plata ramburs   

3.                   plata prin Ordin de Plata

 

      1.      Plata online cu cardul bancar direct pe site prin mobilPay  (Visa/MasterCard).


            Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

–    Procesatorul de plati NETOPIA Payments prin serviciul MobilPay este societatea care asigura siguranta tranzactiei. NETOPIA Payments detin un sistem de antifrauda dezvoltat intern si procesare in timp real 3D Secure.

–   Serviciul  „3D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.


–    Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.


Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu se percepe comision!

 

 

     2.       Plata ramburs

 

Plata numerar la livrare, cand primiti produsele.

 

                Alegând aceasta metoda de plata, comanda se va achita în numerar, la livrarea efectuata de agentul serviciului de curierat rapid sau prin Posta Romana, in momentul primirii la adresa / ridicarii coletului de la sediul oficiului postal de care apartineti. La aceasta taxa de ramburs se adauga taxa de livrare.

 

     3.      Plata prin Ordin de Plata

        Optând pentru ordinul de plata, veti transfera în avans suma reprezentând valoarea produselor achizitionate si costul transportului daca este cazul, în contul RO26INGB0000999910413878 deschis la Banca ING ( transmis in factura ) .

Plata prin Ordin de Plata se va face numai in baza Facturii Proforme.

In cazul in care se opteaza pentru plata prin Ordin de plata, este necesar sa avem confirmarea ca banii au ajuns in contul nostru, de obicei dureaza 24-48 ore.

Plata prin Ordin de Plata trebuie facuta in maxim 5 zile lucratoare de la data efectuarii comenzii; in caz contrar, comanda dumneavoastra nu va fi luata în considerare.

            Comanda va fi procesata si expediata prin curier in maxim 72 ore de la virarea banilor in contul sus mentionat.